Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
willike71
üzenetére
Az Assist ON! liga 18 fővel indult, mivel minimális az esély, hogy egyszerre 18-an tudjanak indulni..
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.
Autóválasztásra van egy bevált módszer: próbafutam(ok). Az első két ligában is túljelentkezés volt a csapatokra, ezért szerintem itt is az lesz...
De ha nincs átfedés az igényekben, nem tartom szükségesnek. Légyszi küldd el nekem privátban, hogy nálatok eddig ki milyen autóval ment, és meglátjuk, hogy vannak-e ezekre jelentkezők. Ha igen, akkor sajna próbafutam... 
(#6531) hermanyi: Mire gondolsz?
Motion: Sry!
Új hozzászólás Aktív témák

- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért úgy gondolom, hogy ez a liga is elindulhat 16-nál több jelentkezővel, de ha kell, indítunk még egyet...
Az időpontokkal kapcsolatban azt hiszem, rugalmasnak kell lennünk az igényekhez, mivel a másik kettő már úgyis elindult, ha a többség úgy akarja, mehet január 8-tól, heti egy futammal.