- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hja, csak a lean-nel meg nem megyek sehová, pl a tegnapi futamok után. Koreában úgy lettem második, hogy azt hittem az elején lesz@pom magam
Elrajtol a mezőny, persze az első kanyarban mindenki kicsúszik. Erre számítva egészen lassan és szűken fordultam be, simán ki tudtam volna kerülni mindenkit, de egy megpörgő ember éppen szembe jött, telibetalált, szárnyam egy része odalett, és úgy lökött meg, hogy beestem a kicsúszott boly közepére. ott még két pofon, éss nekiszorítottak a palánknak kívül egészen a box utca kijáratánál. mire kiszabadultam, meg visszataláltam a pályára tök utolsó voltam leszámítva azt a gyökeret, aki beszorított. Na innen jöttem fel a végére úgy, hogy Karilla mögött értem be azt hiszem 5 mp körül. Na ide kellene a rich keverék vagy 3-4 körre, hogy fel lehessen zárkózni.
Mindegy, nagy paraszt voltam amúgy a külföldiekkel, magyarokra igyekeztem vigyázni, hogy fel tudjak jönni, mint a talajvíz, szóval nagyon nem örültek nekem, ha utolérem valakit

De ugyanez volt amúgy a brazil pályán is, annyi különbséggel, hogy ott 2 körön keresztül tartottak fel úgy, hogy közben lenyírtam a füvet mindenhol mert állandóan kitettek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest