Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Na ezt nemtudom megmondani, de ha virágboltit veszel akkor ott adott a serial, csak amikor hozzáakarod adni a gfwl accodhoz akkor kell átírni azt amit a telepítésnél adtál meg, mert ugye alapból azt írja bele
Gondolkoztam rajta hogy eredeti lemezt kellene kölcsönkérni és a vett gfwl-es kulcsot beírnánk akkor elfogadnáe?? ezt nemtudom sajnos mert nem próbáltam.
De hátha már valaki csinálta aztán tud mondani valamit, erről, várok énis a vásárlással amíg megpróbálja valaki így a telepítést.
(#1328) norbi0604
Ezeket a játékon belül tudod állítani, még a futam elött. És az autóbeállításait tudod finomítani vele, pl váltóáttét mikor váltson stb stb ilyeneket tudsz vele állítani, egy jó setuppal másodpercek nyerhetők adott pályán. Szárnyállásokat tudod állítani illetve még jópár dolgot mint pl balance.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi