Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

Kezd nevetségessé válni ez az egész játék számomra:

1. legalább 2X annyi ideig tart betölteni, mint magát a Win7-et. Milyen optimalizálás ez???
    2. 10 online játékból 9X kidob. Be tudok lépni a lobby-ban, 1 percig tölt, majd amikor a pályát bemutatja, connection failed... kiszedtem a routert a rendszerből, modemen van a gép direktben, mégis csinálja. A lobby-ban sorra olvasom, hogy lost connection ezzel azzal, szóval nem én vagyok egyedül ezzel.
    3. Spactator mód. Nem mozog a szárny, ha DRS-t használja valaki, a hangok olyanok mintha matchboxok lennének a pályán.Esküszöm a Re-volt-nak volt ilyen hangja. Bezzeg a helikopter, az rendesen szól...
    4. Nincs CF támogatás, alig megy 40 fps-t a játék, ami TTben is röhej. Azt hiszem nem tegnap óta vannak dupla GPU-s kártyák a piacon, illetve CF rendszerek.
    5. Monzában tök mindegy, hogy 5/7, 6/8 8/10-es szárnyakat állítok, a végsebessége az autónak alig változik, KERS+DRS-sel is megvan a 340... Akkor meg minek???

Tele van a t@köm, hogy 2 napja nem tudok játszani online. Ha speciális hálózati beállítások kellenek, akkor miért nem állítja be a telepítő automatikusan, vagy írják le a manual-ban.

Új hozzászólás Aktív témák