- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4126 üzenetére
Sztem azt a trükköt vetették be, hogy ők kemény keveréken mentek, hogy ha elered az eső, akkor csak egyszer kelljen kimenni és ne kétszer, mint neked. Így ők egy box-al letudták a menetet, vagy valaki megpróbálhatott végigmenni a keményen is.
A "keménnyel indulok, ha van esély esőre" taktikán én is elgondolkoztam kicsit, de szvsz 20%-os futamoknál nem éri meg. Vegyünk egy pl-t: Spa 9 kör. Lággyal 3 kört tudok elmenni, persze többet is (ha elkezd esni az eső és húzni akarom), de narancs színnel én már kiállok. Na ha ezután 4-5. körben elkezd esni az eső, az a 9. körig nem fogja annyira eláztatni a pályát, hogy a keménnyel indulók eső gumival beérjenek. Persze ez függ az eső intenzitásától is, de arra nagyon figyelj, hogy nem kell kimenni rögtön, amikor esőt látsz.
Tegnap pont spaban volt egy ilyen esetem. Kb 4 kört mentem esőben és nem tudott rajtam hozni az esős srác.
A lényeg, hogy bejöhet a keménnyel induló strat. is, de annak kisebb a valószínűsége. A másik pedig az, hogy ha lággyal indulsz és első vagy akkor illik jó kis előnyt kiautózni a keménnyel szemben, mert van kül közöttük, főleg teli tankkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest