Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
A szabályrendszer nincs elcseszve, csak nehéz megállapítani, hogy ütközés esetén melyik fél a felelős. Pl.: Első kanyar, vki beléd megy hátulról, akkor büntessék meg azt. Viszont ha vki kicsúszik előtted és te vétlenül belerohansz, akkor ne büntessen meg senkit, vagy azt, aki kicsúszott. Nem hiszem, hogy ennek az eldöntése egyszerűen megoldható lenne.
Én is kaptam már áthajtásost sebességtúllépésért, de sztem az nem bug. Vannak olyan pályák, ahol nem két vonal van, vagy két vonal van, de az első vonaltól figyeli a sebességet. Tipikusan ilyen Spa, illetve kanadában is könnyen bele lehet futni egy ilyen büntibe. Nagyon kell figyelni a vonalakat és inkább óvatosabban bemenni.
A sárga zászlós "no overtaking"-et én is feleslegesnek tartom. F1-ben kell, mert ők az életükkel játszanak, de én mi a francért ne előzzek sárgánál?? Max összetöröm magam.
A rendszer szidása előtt pedig azt kell végiggondolni, hogy mi lenne nélküle. Olyan szinten menne a kanyarlevágás, füvön előzés, hogy az már szörnyű. Én inkább bevállalok egy-két kósza büntetést. 2011-re pedig várjuk a finomhangolást.

Patch nélkül valóban nem megy az online.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Én is kezdek besokallni a játéktól, nem beszélve arról, hogy a Patch felrakása után szarabb lett mint volt, így telepíthettem újra az egészet. Olyan komoly hibák vannak a szabályrendszerben , hogy az nem emberi. Ezt azért ki kellene javítaniuk a készítőknek. Én azt mondom, hogy a következő Patch csak erről szóljon. Szarok én a DX11-re, hiszen minek szép a játék, ha játszhatatlan és felbosszant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pánik a memóriapiacon
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi