- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Szia!
Nekem szinte ugyanaz a konfigom, csak 3,3 GHz, és 460 gtx 1GB...
Alapból tolj fel mindent maxra, árnyék, élsimítás minden /nem vicc/
A driverben pedig rakd át application controlled-re...
És a legújabb drivert rakd fel.Gondolom előzőleg eltávolítottad rendesen a drivert: driver cleaner pro pl.?
Bár én csak 1024*768-ban játszom, de így sem esik 40-45 fps alá.
Más:
Találkozott valaki olyan problémával, hogy Logitech Formula Force EX kormánynál játék közben /de csak ha nem a pályán vagyok/ a kormány intenzíven kileng jobbra-balra kb.: 45 fokban?
A legújabb logitech driver van fenn, Win XP SP3.
Előre is köszönöm!
Üdv:
M
-
Zoo123
senior tag
Ilyen procid van: Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M L2 ?
Mert ez sajnos kevés lehet....a játék khm... nem a legjobba optimalizált.Konkrétan hány fps-el megy?
A konfigomon (E6750@3400 MHz, HD 5850, 4GB Ram, Win 7 x64) olyan 37-44 fps-el fut, Time Trialban eléri az 50-et, de kemény versenyeken (sok ellenfél, extrém eső) leesik 30 fps-re is.
Ha leveszem a felbontást és a részletességet akkor sem éri el a 60 fps-t,ez egy ilyen játék, szereti az erős procit (lehetőleg 4 mag, sok MHz, de legfőképpen sok cache).
Viszont azt el kell ismerni hogy 40 fps-el is még egész jól játszható de ha besik 30-ra azt nagyon megérzem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest