Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
Köszi, bár csak egy hajszállal vagyok előtted, úgyhogy gratula neked is!
Nagyon szuper beállítást találtam de mostanában jóval kevesebbet játszom és nem tudom rendesen kiautózni, mindig elvétek valami hibát és már nem vagyok olyan kitartó sem..
Remélem az új rész megint lázba fog hozni, már nagyon várom!A Mercivel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy a még mindig a "spejzolási" időszakban vannak, de ha már eléggé feltöltötték a "pénzeszsákokat" akkor le fognak csapni, mégpedig a jelenlegi két pilótával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- ASUS routerek
- Drón topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest