- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Én a 460 as Chieftecel is ezt csinálom ha nem használom akkor feleslegesen minek fogyassza az áramot készenlétben. A legtöbb tápban ilyenkor felforr egy borda és a kondik persze pont mellette vannak. Kösd rá egy kapcsolós elosztóra és kész. Ilyen szempontból az AT jobb volt!
-
Chieftec
őstag
Ezt én is aláírom azért annyira nem rosszak ahogy ezt néhánya leírják. Kapásból 8-10 embert ismerek akinek Codegenje van de eddig még 1 iktől sem hallottam hogy füstölt volna. Azért ennél van párszor rosszabb is. pl: JNC közismertebb nevén Vargéne és Társa Bt.
-
Chieftec
őstag
Mind1 a jelenleg konfigodat sztem simán viszi de azért írd le hogy pontosan mi van benne.
-
Chieftec
őstag
az véletlenül nem 300X?
Nekem ilyen tápról XP 2200+ @2800+, 9800Pro @ XT, 2 optikai 2 wincsi tuner stb.
Sztem simán el kell bírnia és a display sorozat tényleg jobb a simánál. -
Chieftec
őstag
Persze bőven elég a 360 as is van itt olyan a PHn akinek X800PRO @ XT és 3.0 as foszfor meg 4 wincsi megy róla. Én azért vettem 460 ast mert nagyon előre tervezek ez sztem még 4-5 év múlva se kell cserélni.
-
Chieftec
őstag
Azt nemtom melyik széria de már kifutottak.
-
Chieftec
őstag
Ezután nyugodtan elmehetsz otthonról úgy hogy megy a gép nekem gyakran megy több napot egyszerre és eddig még semmi baja nem volt (de nem is lesz)
. Bár a Chieftecnek is volt egy rossz sorozata de ha jól tudom akkor azok már kifutottak.
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
Ha új videokarit szeretnél akkor mindenképp vegyél egy új tápot.
Én Chieftec 420 asat ajánlanám 10 fölöt van pár ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest