- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Akkor ennyi erővel, mindenre lehet mondani, h. nincs (Pl.
jyuri barátom alaplapja amit még be kell vallanom, én nem is láttam boltokba, max rendelésre tudtak volna hozni, de qrva drágán) ma szereltük kocsinkat apummal, aztán a generátorba úgy be volt rohadva acsavar, és le kellett vágni, apum azt hite, h. szokványos csavar, de a nagy szart, még csak olyan méretbe se volt otthon(Pedig apumnak minden szar csavarja van) átrágtuk magunkat, méretbe még csak csak, de a menete, az vmi spéci menet!!!
Szal mia lényege itt az irkafirkálásomnak: Az h. semmi sem lehetetlen!! -
djyuri
őstag
Figy...A mávnál akár csodákat is láthatsz
Hidd el.Ott minden van..Még 4.5-ös pálca is......
Az télleg lehet,hogy 4-es vagy 5-ös pálca volt,de az nem változtat a témán,hogy a hosszabítómat teszteltem vele,meg a villanyórát......
Azt meg közlöm,hogy a terminállal ma foglakozta utoljára.....
Csaba: Ha meglesznek a képek,akkor felteszem....Ennyi...
Mi a rákot izgassam én ezen magam?
Ha csak vazzeg én lennék az egyetlen,aki nem teljesíti időben a megigérteket,akkor nem így nézne ki a világ....
Az egészen meg nem lepődök meg,mert ugyanígy meg van minden témában a vita..Sokszor olvasgatok azokba is...és néha jót nevetek,mert nem értem az egyik felet sempl. volt a bűzlő monitortól kezdve az aszfalt szinéig minden okos topik...Azok is a maguk értelmében szakmai topiknak számítanak...És pedig közös csoportosításuk a FÁRADT GŐZ...
HA meg mégjobban átlesed a topikokat úgy az elejétől a máig,akkor sok topikban csak a dátumot és a reagálásokat (válaszokat) nézed,akkor némelyiknek van vagy egy hónap is....Most te kiakadtál néhány napon it (ja még Csabihoz beszélek...Bocs ha nem tegezhetlek le....szóljál!
)..Szal most te kiakadtál ezen a késésen..Jogos persze,de ha megfigyeled,akkor szinte egyik topikban sem reagálták ennyire túl.....
Ezzel nem célzok semmire...vagy legalábbis nem személyeskedve....
Amúgy vazz...a 2200W-hoz 16A-ert írtam???HY
Még 10 sincsen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest