Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Akkor ennyi erővel, mindenre lehet mondani, h. nincs (Pl.
jyuri barátom alaplapja amit még be kell vallanom, én nem is láttam boltokba, max rendelésre tudtak volna hozni, de qrva drágán) ma szereltük kocsinkat apummal, aztán a generátorba úgy be volt rohadva acsavar, és le kellett vágni, apum azt hite, h. szokványos csavar, de a nagy szart, még csak olyan méretbe se volt otthon(Pedig apumnak minden szar csavarja van) átrágtuk magunkat, méretbe még csak csak, de a menete, az vmi spéci menet!!!
Szal mia lényege itt az irkafirkálásomnak: Az h. semmi sem lehetetlen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jyuri barátom alaplapja amit még be kell vallanom, én nem is láttam boltokba, max rendelésre tudtak volna hozni, de qrva drágán) ma szereltük kocsinkat apummal, aztán a generátorba úgy be volt rohadva acsavar, és le kellett vágni, apum azt hite, h. szokványos csavar, de a nagy szart, még csak olyan méretbe se volt otthon(Pedig apumnak minden szar csavarja van) átrágtuk magunkat, méretbe még csak csak, de a menete, az vmi spéci menet!!!