- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Tudom...majdnem 2éves Teszt...de attól az eredmények nem változnak''
Nézd meg, a tesztgyőztes Coolinknél a ''névleges feszültségtől való eltérés %-ban'' diagrammot felfelé meg kellett nyújtani, mert a +5V nem fért bele a megengedett +/-5%-ba.
És hogy-hogysem ugyanúgy 8 pontot kapott a stabilitásra, mint a Chieftec HPC360, ami 3%-nál nem tért el jobban. Hmmm...
És az, hogy minőségibb alkatrészek vannak benne, mint a Codegenben, mindössze annyit jelent, hogy ritkábban hibásodik meg. De ha meghibásodik, akkor a megfelelő védelem hiánya miatt ugyanúgy elviszi a géped alkatrészeit.
Szerintem a tápnál a legfontosabb a biztonság, mert ha pl. a vinyóddal együtt eltávoztak a pótolhatatlan családi fotóid is, akkor hirtelen nagyon drága lesz az olcsó táp. -
stol
addikt
Részemről sem, csak sok ember csípkelődik ilyenekkel, és nekem akarják bemagyarázni, pl., hogy a Mercury táp, milyen istenkirály, mer' viszi a Preszkottot!
A Coolink, nagyságrendekkel jobb, a Mercury, Codegen, Macroy, stb. gagyi tápoknál, de nem a ''bivalyerős'' kategória.
Tény, hohy jól lehet túlterhelni, de CSAK max 30 sec-ig.
A 400W-ot, pl. max 30s-ig bírja, mert megolvad a főtrafó, és átégnek a kettősdiódák, a szekunderoldalon. -
stol
addikt
Ugyanaz a védelem nélküli KA7500-ra épülő panel van benne, mint a CG-kben, ez a gond teccikérteni?
Tudom, hogy van a jelölésük, a 300-as 280-at le stabilan folyamatosan, a 400-as bele, 1:1 megegyezik a 300-aséval, no comment.
Elhiszem, hogy stabilan megy, de amikor kezdenek száradni az elkók, instabillá kezd vállni, megfutásveszély áll majd fent, és magávalránthatja a géped!
A PH-s teszteket pedig hagyjuk inkább.
De, tudjátok, kezdek belefáradni ebbe a szájtépésbe, hisz úgyis mindenki magasról szarja le azt, amit itt papolok, majd mindenki megtanulja a saját kárán JÓÓJ!
A Terminal-on, és HWSW-n egész ,más emberek gyültek össze, akik megfontolják a tanácsainkat, nem pedig ''nedumájjámeeenekemstabilanmegyhuzzáinnensenkiházi'' dumával jönnek.
6 éves elektroszervizes multtal a hátam mögött, kimondhatom, hogy van rálátásom ezekre a dolgokra.
Vita befejezve! -
stol
addikt
Jónak elég szar, de nem FOS kategória.
Értsd, panelfelépítése megegyezik a 300-as CG-ével, csak igényesebb alkatrészekkel, nagyobb hűtőbordákkal.
Ha ócsó pénzért kell táp, akkor ez, de ha van leetőség, akkor inkább FSP!
A ráírt teljesítményből 10%-ot kell levonni, és megkapod a valós teljesítményt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest