- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Ok, Ok, nem írok többet, de amit eddig írtam abban is csak az volt, h az Acorpnál Merkurinál jobb ezt remélem nem vonod kétségbe?? és az Azonánál már rosszabb... kit tévesztek én meg??? Védelem az valóban gyenge pontja, éppúgy mint az emlitett másik háromnak, sőt inkább négynek, ötnek mert a pacsker feldobási százalékuk egyáltalán nem egyenlő,és noha a HKC, vagy Coolink se jobb, azok még drágák is. Ugyanazt csinálják mind a kettővel, jó nehéz nagy tömegű transzformátort tesznek bele, hogy az ember azt higgye, "ebből nem spórolták ki az anyagot", és amikor valóban masszív videokártyát, vagy egyéb nagy teljesítményű fogyasztót akar valaki beletenni, - már úgy értem olyasmit ami a névleges teljesítménye közelébe van, - akkor kidomborodnak benne a kondik, és vége. Ezt sajnos tapasztalatból mondom.
Azt meg írtam előtte valahol, h mikor komoly konfigot akartam összerakni azonnal megváltam én is tőle.
Na Csao. -
neduddgi
aktív tag
Hát abban igazad lehet, szerintem is a 400-as és 450-es Codagen tápok között nincs túl nagy különbség, de én is csak azt írtam, ha vennék, akorvennék 450 wattosat. Az, hogy az FSP elviszi ezt a konfigot elég valószínű, de 120 watt teljesítményt 400 - 450 wattos Codagen is ki fog tudni adni, bár 100-120 watnnál azért több lehet a fogyasztás Az FSP tényleg elég jó táp, de azért kétszer nem jobb, mint a Codagen sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest