Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Ok, Ok, nem írok többet, de amit eddig írtam abban is csak az volt, h az Acorpnál Merkurinál jobb ezt remélem nem vonod kétségbe?? és az Azonánál már rosszabb... kit tévesztek én meg??? Védelem az valóban gyenge pontja, éppúgy mint az emlitett másik háromnak, sőt inkább négynek, ötnek mert a pacsker feldobási százalékuk egyáltalán nem egyenlő,és noha a HKC, vagy Coolink se jobb, azok még drágák is. Ugyanazt csinálják mind a kettővel, jó nehéz nagy tömegű transzformátort tesznek bele, hogy az ember azt higgye, "ebből nem spórolták ki az anyagot", és amikor valóban masszív videokártyát, vagy egyéb nagy teljesítményű fogyasztót akar valaki beletenni, - már úgy értem olyasmit ami a névleges teljesítménye közelébe van, - akkor kidomborodnak benne a kondik, és vége. Ezt sajnos tapasztalatból mondom.
Azt meg írtam előtte valahol, h mikor komoly konfigot akartam összerakni azonnal megváltam én is tőle.
Na Csao.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- Fractal Design Define 7 Mini Black Solid
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest