- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Ok, Ok, nem írok többet, de amit eddig írtam abban is csak az volt, h az Acorpnál Merkurinál jobb ezt remélem nem vonod kétségbe?? és az Azonánál már rosszabb... kit tévesztek én meg??? Védelem az valóban gyenge pontja, éppúgy mint az emlitett másik háromnak, sőt inkább négynek, ötnek mert a pacsker feldobási százalékuk egyáltalán nem egyenlő,és noha a HKC, vagy Coolink se jobb, azok még drágák is. Ugyanazt csinálják mind a kettővel, jó nehéz nagy tömegű transzformátort tesznek bele, hogy az ember azt higgye, "ebből nem spórolták ki az anyagot", és amikor valóban masszív videokártyát, vagy egyéb nagy teljesítményű fogyasztót akar valaki beletenni, - már úgy értem olyasmit ami a névleges teljesítménye közelébe van, - akkor kidomborodnak benne a kondik, és vége. Ezt sajnos tapasztalatból mondom.
Azt meg írtam előtte valahol, h mikor komoly konfigot akartam összerakni azonnal megváltam én is tőle.
Na Csao.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest