- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #72 üzenetére
Milyen ennyit tud költeni egy konfigra???
Éppen az,hogy azt ajánlják nekem,hogy miért nem veszek normális cuccokat...
Mert nincs annyi lóvém... Az hogy jó házam van,az nem jelent semmit...Az kibír akárhány alkatrész cserét benne (alaplap,vga,stb.)...
Kénytelen vagyok használt vgat-t én ramot venni,mert nincs lóvém...
A radiátoraim törött autókból valók...
A hűtőblokkomat Ordasi csinálta... Az hogy sikerült vennem 4 pumpát,az azért van,mert ingyen voltak a radiátorok és olcsó volt a blokkom,mert nem volt annyi réz,amiből a tervezett blokkom készült volna vagy 25ezerért...
A folyadékot faterral vetettem...
Ja és szinte alig az én pénzemből,mert az alapkonfigot annó a szüleim vették meg... A házra és a procira meg úgyszintén ők adták a lóvét... A többire meg volt 3,5 évem... Van még anyagi kérdésed??????
A képeket majd akkor frissítem,ha kijöm paintballozni a pesti barátom és kihozza az ő gépüket fotózni... (maradjunk egyenlőre ennyiben)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- FSP HYDRO M PRO 800W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest