Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Balint133
üzenetére
''azt nekem nem meséli be senki, h. egy márkás tápnak, jó, ha egy olyan lapra van rárakva, amiben vmi nem klappol jól!!''
A tápnak -elvileg- mindegy, hogy izzólámpát teszel rá, minihűtőszekrényt, vagy alaplapot.
És ha nem terheled túl, akkor kárt sem igen tud neki semmi okozni.
''Szentem ott neki a lap lessz a hunyó, amikor már kezdte megzabálni az elemeket!!''
Ha az alaplap valóban annyi áramot vesz fel, azt a melegedés alapján meg lehetne találni.
Pl a meztelen alaplapot kipakolni az asztaltra, rákötni a gombelemet helyettesítő 12Ah-ás akkut, és egy fél óra múltán kézzel is ki lehetne tapogatni, hogy hol melegszik.
Aztán rádugni a tápot, és a készenléti fesznél ezt újra megnézni.
Nem hiszem, hogy üzem közben az alaplap képes lenne nagyon leterhelni Djyuri bika tápjait, mert a keletkező hőtől már rég elszenesedett volna.(az alaplap)
''Amúgy vizhütése van''
A előző hsz-omban láthatod, hogy teljesen képben vagyok, hiszen írtam is, hogy ''+vízszivattyú''
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest