Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Miért kell valótlant állítani?"
Hányszor kérdezték már ezt tőled!Az utóbbi hónapokban FSP ventillátorból több hibásodott meg és mégse állítom hogy mindegyik rossz!
A magyarországi esetek felét a te 1 db hibás ventid teszi ki, mert az összes létező netes helyre leírtad a sztorit. Így már tényleg úgy néz ki, mintha tömeges jelenségről lenne szó."Az én általam kipróbált Codegen többszáz órát ment 300 watton!"
Semmi konkrétumot nem írtál, hogy mivel és hogyan mérted, ezért én ezt nem hiszem el. Mivel te állítod a dolgot, szerintem nem is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest