- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
Csaba_20_ #167 üzenetére
Hát, nem is értek annyira, csak egy picit, de ezt leírtam előző hsz-emben!
Ok, inkább sezrintem is hagyjuk, h. mit írt és mit nem!!!
Bocsesz, h. megsdértettem a mittomisén hanyadik törvénykönyvet!!h. rosszul írtam a BIOS-szót, azt tom h. rövidítés, ezt azért már tanultam!
Azért írtam ''-jelbe, mert 1.: feltételezem(ami nem tuti) 2.: én speckó hardveres hibára gondoltam, nem szoftveresre, de lehet h. nincs igazam!nem tudom, de nem is érdekel mostmár
ok ezte elismerem, nem így kellett volna kifejeznem magamat, de én álltalában ezért szoktam ''''-jelbe rakni ami nem egyértelmű, esetleg átvitt értelemben értendő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest