- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
VA1
csendes tag
Kb. 5 perc után elindul. Asszem vaklárma volt, és igazából a konnektor volt a ludas, másikkal nincs ilyen gond. Mondjuk az is igaz, hogy azok a dual fanos megoldások, amiket eddig láttam (pl. Enermax) úgy oldották meg a kérdést, hogy volt egy venti a PSU alján, meg egy a hátán, tehát egymásra merőlegesen, ebben meg egymással párhuzamosan van a 2 venti, egyik a PSU előtt, a másik meg mögött.
-
VA1
csendes tag
Annyi kiegészítés még a fenti problémához, hogy Dual FAN tápról van szó, és csak a gép hátuljában (a szabad levegővel érintkező) ventilátorról van szó. Az általam ismert eddigi Dual FAN megoldások mindegyikénél folyamatosan ment mindegyik venti.
-
VA1
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék a guruktól. Van egy Codegen 6066-os házam, benne egy 400W-os táppal (garanciális, pár hetes). Bekapcsolás után a tápventi egyáltalán nem működik, a procihűtő meg a vinyó igen, a gép meg vagy azonnal, vagy rövid időn belül fagy (szerintem túlmelegszik).
Na itt jön a bökkenő, a szervizes ürge azt mondta, hogy szerinte csak 43 Celsius fok fölött kéne bekapcsolnia a tápventinek.. Ilyet én még nem pipáltam, sem, Codegennél, de bármilyen másik tápnál sem, szerintem valamilyen minimális fordulatszámnak kéne lennie idle módban is, egy 2500-as AMD Athlon produkál annyi hőt, amit el kéne vezetni a házból.
Vélemény?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest