- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
lkristóf
üzenetére
1 óra 40 perc múlva indul és már meg is telt. Sztem mindenki annyira félt hogy nem lesz slotja hogy amint kapta az emailt be is lépett.
Én vagy 50 játékost megnéztem, egyet sem találtam aki gyengébb nálam(kivéve aki megcsinálta a tornamentet, de gondolom ő csak valamelyik dolgozó nem használt accountja és nem fog játszani...)
Tele van 4000 körüli trophys gamerekkel. Sztem az én éppen 3000 trophym röhejes.
Na mindegy, tournament cap miatt nekem is van eséllyem ha jól játszom, egy tisztes helytállásra.
(első 100ban azért benne akarok lenni.-az kemény 12 kártya.. egy challenge alatt többszörösét kapom.. azért úgy képzeltem hogy minden résztvevő kap egy normális mennyiségű kártyát...nem halltak volna bele..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest