- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
Kicsit off, De hátha valaki tanul belőle:
Én már fél éve nem nyúltam CISCO- hoz mert vizsga után találtam állást management-ben.
Ahol legjobb esetben mutogatni kell a papirt és fancy szaavakat használni call-okban, jó pénzért.
Ez mind szép és jó de a tudás kopik, naiv voltam azt hittem hasznát veszem, de nem, igy kényleten vagyok most már az új könyveket elővenni és újból megtanulni a ccna-t mert egyrészt nem emlékszem a felére sem mert nem használom illetve azóta változott is az anyag, és képbe kell hogy legyek ha tovább akarok menni valahova és nem riportokat gyártani. Szóval tanács, ha vizsgázol / ztál, ne hadjad kopni a tudást, jó pénzért sem…
Saját hülyeségemből most 1-2 hónapot bukok amit már előre ütemeztem be más tanulásra, de visszakell hogy térjek a gyökerekhez emiatt. Perzse, kinek mit, nekem ez tanuló pénz volt
-
denko
senior tag
tessenek örülni az új munkahelynek szakmában , idővel letolod )
-
denko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #12535 üzenetére
Akkor Lassan csinálni kell Juniper Topic-ot is amig nem késő
-
denko
senior tag
mingyárt jön valaki és azt mondja hogy ö most is lóg a suliból, gépezik és cigizik
nem nem én vagyok, az, öreg vagyok már én is "suli" hoz.
-
denko
senior tag
kicsit off, de hátha valakit érdekel:Eladom a cisco "labort", nincs rá szükségem már:
-
denko
senior tag
Jól be lett paráztatva a nép
Én amondó vagyok egyébként hogy jövőben rá kell feküdni mindenkinek cloud-ra, ha akarja ha nem... -
denko
senior tag
Pozi függö.. Ott van Network Pozi épp?
Pics*ba, amikor én jeletneztem nem kifejezetten networkos.Nekem a friss tapasztalatom:
vagy végig mennek kb az egész cisco tananyagon és belekérdez a teszt minden témakörbe leginkább sok az elmélet, kevés gyakorlat.
Másik véglet: Amikor eléd tolnak egy kinyomtatott 10lapot run configot és ellemezd ki mi hogy van
nekem ezek a tapasztalatok.
-
denko
senior tag
Közben megtaláltam a cyber ops könyvek esedékes dátumát:
Publisher: Cisco Press; 1 edition (April 20, 2017) ...
Addig azthiszem inkább ráfekszem más forrásokra vagy más vizsgákra. -
denko
senior tag
Hát Srácok!
Úgy néz ki a kockák összetartanak
BUÉK!
-
denko
senior tag
válasz
FecoGee #12110 üzenetére
hát elvileg igen.
Első terv az volt hogy Novemberben adják ki ha jól emlékszem. De az egész vonal ugy csuszik ahogy kell, meg a scolarshipeshek is később kezdtek mint kellet volna nekik.De majd meglássuk.
Először gondoltam sima secura ráfekszem de szerintem azt nem élvezném annyira és megunnám. -
denko
senior tag
Szerintem is elég rendesen támplálkozni és rendszeresen edzeni ez a titka.
Nekem is volt hogy heti 6 x kondiban voltam munka után, de valamikor 2 hétig nem megyek mert épp nincs idő/ kedv. A lényeg a táplálkozásban rejlik és a nem ellustulásbanDe ha sokat is eszel és nem csirkét de cserébe sokat edzel akkor annyi hogy nem leszel olyan szállkás de az alak megmarad, ez a tapasztalat.
De ez való igaz hogy a 8 ora irodai munka után mindenképp mozogni kell.Ja.
2017 cél:
CCNA CyberSecurity leginkább illetve azzal elhelyezkedni.
Közben mehet valami Linux képzés. -
denko
senior tag
válasz
suomalainen #11927 üzenetére
ez jó..
amugy nem is nyomásról van szó, hanem amikor látod hogy hátára nem kivánnak előitéletből, na az a gáz.
-
denko
senior tag
válasz
donatel #11923 üzenetére
Budapest.
Elvileg technical process manager pozi amihez kell a networking.
Az hogy mennyire az majd kifog derülni, de ahogy mondtam, onnan lehet helyezkedni tavább, remélem
szóval tervek vannak.Szerencsére megszabadulok a service desk munkától és jobb fizut harcoltam ki, már azért is megéri váltani. -
denko
senior tag
válasz
Hedgehanter #11918 üzenetére
nem, neki esett ki a kapa a szájából
De most megyek IT SH -hoz dolgozni januárban.
Nem teljesen kapcsolodik a hálózatokhoz de érinti, megnézem mennyire lesz bejövős, meg hát ott sok "olyan" pozi van ami érdekelhet, majd meglássuk ) -
denko
senior tag
válasz
suomalainen #11913 üzenetére
szoritok!
Nem tudom melyik projectre mész, de amin én voltam interjuzni, ott elég paraszt volt a csóka aki interjuztatott.
Kb szarnak néztek hogy: nemis dolgoztál nálunk l1-en ,fasz*é keresel itt L2 interjún?!Vicces volt...remélem neked több szerencséd lesz )
-
denko
senior tag
válasz
TommyNagz #11759 üzenetére
és valjon mennyire kapcsolodik a networkhoz a pozi?
Vagy sima service desk munka esetleg max second level.Mert láttam nálatok pozikat, de mindegyik L1 /L2 volt no network.
jó látom, elolvastam a posztot teljesen, sorry
Csak ilyen pozikat nem láttam nálatok sajnos soha ami hálózatos lenne, service Desktől már hányiger kerülget -
denko
senior tag
sziasztok,
Aki secuzott már, annak menyi idő ment el a ccna sec re egészen vizsgával?
Úgy néz ki sima ccna val nem igen vannak kezdő pozik most, tapasztalt kollégákat keresnek, így kényleg vagyok tavább tanulni hogy legalább secuval helyezkedjek el...úgyis az érdekel inkább mint a routing..
Feco, tudom te képes voltál 3 hó alatt lenyomni mindent
)
De én nem vagyok csoda gyerek -
denko
senior tag
válasz
FecoGee #11526 üzenetére
semmigond majd visszatérünk az ősökhöz és gyertyával világitunk.
viccet félretéve igen ez az internet of things elég nagy sebezhetösséget hordoz magában, szerintem még gyerekcipőben járunk és amig realizálodik az emberekben hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetni a securityban, ahhóz még el kell telnije jópár évnek és néhány komolyabb támadásnak kell történije hozzá...szerintem. .
-
denko
senior tag
válasz
FecoGee #11520 üzenetére
WikiLeaks only added more confusion as to who might be behind the massive DDoS attack, as the whistleblowing site’s Twitter account addressed “supporters,” asking them to stop the new wave of DDoS.
"Mr. Assange is still alive and WikiLeaks is still publishing. We ask supporters to stop taking down the US internet. You proved your point," the tweet said cryptically.
-
denko
senior tag
srácok,
Az INE csomagokra nem tudtok valami kupont?
ez érdeklne engem
Nem hagy nyugodtan a gondolat a vizsga után sem hogy meg kell szereznem -
denko
senior tag
FecoGee te 3 hó alatt lenyomtad a secut jól látom?
Illetve INE -videok milyenek secuban, mert aztis viszem akkor?
-
denko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #11311 üzenetére
-
denko
senior tag
köszönöm szépen a válaszokat, akkor ráugrok, látom van cbt nuggets is securól.
Illetve kérdem azoktól akik már dolgoznak cisco -val.
Tudtok mondani pár céget ahol köztudtad hogy mindig keresnek friss ccna-sokat?
egy évembe telt munka mellet letenni CCENT-t és ma CCNA-t, és már nagyon váltanék a servicedeskről.Nyilván ami fent van munkakereső portálokon megtalálom, de vannak akik csak belső hálozatra teszik fel az allasokat vagy a saját weboldalra. Kiknél érdemes probálkozni?
(2 betüs kék brit oriást tudom hogy az 1ik
)
örök hála..
-
denko
senior tag
Srácok:
Kérdés
Aki járatos a Secuban
gye nincs tervezett anyagváltás (könyv) és jól járok ezzel:
-CCNA Security 210-260 Official Cert Guide 2015. Mert el akarnám kezdeni, de nem sietném el fél év mulva netán vizsgáznék is.
Illetve van safari accountom, és elkéne hergálnom a pontokat, tudtok ajánlani valami könyvet ami: ritka vagy drága / vagy itt nem kapható amit leszedném onnan. Ötlet?
-
denko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #11269 üzenetére
köszönöm, nekem jövöhéten ugyanez a kérdés hangzott volna el
Sőt néztem is penthaschoolnak van tanfolyama, de idén nem indul sajnos már. -
denko
senior tag
válasz
vanhelzing #11178 üzenetére
Már irtam valahol a Fort- Isis-ről valahol szerintem.
Én voltam ott tanfolyamon illetve CCENT-T is náluk raktam le.
Amit tudni kell hogy ez egy igen vizsgára felkészitő tanfolyam. Ott nem rágják szájba az alapokat sem a sem a részleteket, nagyon futva átveszik a legfőbb témákat. Illetve a székek vágják a hátadés vagy nincs is háttámlájuk
Ami pozitiv: Ha neked nincs gyakarlati részed a CLI-ben, akkor tanán megéri elmenni, mert ott 4 napon átt configolsz valami PT-ben. DE mivel most vannak a tanfolyam anyag váltások, felkésziteni nem hiszen hogy felfognak tudni ( szerintem ).
Feco: Oktoberben ha leccnázok
( de hülyén hangzik) nekem tarthatsz kiselőadást a ccna secu-ról 1-2 deákért
-
denko
senior tag
válasz
olloczky #11104 üzenetére
Igen, énis 21-ikére tervezem kiirni magam a 2-ik vizsgára
De azért parázok kissé a dologtol..
Egyébként 1-ik ismerösömet Bthez ccentvel vettek fel 2nd networking line-ra probléma nélkül. És úgy néz ki nekem is ez lesz a sort ccna után, mert kezdőként csak oda tudnak felvenni szerintem ha nincs hálós tapasztalatod. De kell a tapasztalat ugyhogy no para -
denko
senior tag
mivel ezek mind multik és multiknál a probléma a hosszabb ideig alakalmozott dolgozoknál, az hogy a fizetéseket nem tudják emelni annyivel amennyivel alapból emelkednek.
Igy a megoldás->emberek pár évente ugrálnak 1-ik cégről másikra, aztán vissza, Mert új munkavállalóként többre tudják bejelenteni mintha emelnének régieknek
-
denko
senior tag
100-101 913/100 Pass!
Köszi srácok hogy válaszoltatok ha valamit nem értettem
Érdemes most belekezdeni a 200-101-be és probálkozni vele vagy már várjam meg az augusztust?
Meglehet ez tanulni 2 hó alatt? -
denko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #10719 üzenetére
na kiprobálom mától kezdve
Köszönöm!
-
denko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #10717 üzenetére
Akkor kérdezek még:
Milyen gyakran ismételgeted az anyagot? Naponta?
Illetve 1x szerre az összes témakört ismétled vagy nem? -
denko
senior tag
válasz
FecoGee #10713 üzenetére
Cájber Börd: Tudnál konkrétizálni hogy csinálod?
SW-t használsz hozzá amihez irsz Card-okat?Azért kérdezem, mert nekem szerintem elég elavult tanulási renszerem van amit iskában belém vertek és egyáltalán nem hatásos, és éppen keresek alternativát hogy jobban megmaradjon az anyag.
-
denko
senior tag
válasz
olloczky #10625 üzenetére
na hajrá!
Miből készültél?
Én most végeztem a W.O könyv olvasásával és jegyzetelésével.
Tegnap elkezdtem ismételgetni. Van valami más source a vizsga felkészülésére? Ugyértem hasonló feladatok amikkel begyakorlom a tudást amig friss. És most nem Brain d-re gondoltam hanem valami normálisra. -
denko
senior tag
ÁÁÁ Megvan!
Köszönjük szépen Ferkó a statisztikát!Nagyon részletes és majd nagyon sok rálátást ad a mostani helyzetre.
Illetve ez egy jó kiindulási pont lesz majd annak aki váltani fog iiletve belekezdeni a szakmába.
Thank you! -
denko
senior tag
válasz
FecoGee #10407 üzenetére
Nekem még nincs "jogom" kutatásban részvételben, ellenben nagyon kiváncsi vagyok eredményekre.
Mert érdekel a jövő
Másrészt vannak Cisco ismerösök, kiváncsi vagyok, csak jó cégnek dolgoznak vagy valóban annyi az annyi)
Az eredményeket majd tedd nyilvánossá kérlek anonim modon persze ha lehet. -
denko
senior tag
ugyan nem a kérdésemre válaszoltatok, de rájöttem a megoldára azt hiszem.
Azthiszem már csak sokat kell gyakorolni. Mostmár nyugodt szivvel mehetek tavább a Chapter 21-re -
denko
senior tag
Fecoo, tartonod kell egy webinárt nekünk az emlékek felrissitésére és gyakorlásra(vicc)
A /22-öt én sem értem honnan vette elő a csoka.
Akkor most Valaki elmagyarázna a helyes választ pontról pontra szedve ha nem nagy terh, mivel nem hagy nyugodni a feladat már 3ik napja és falra mászok tőle..
-
denko
senior tag
sziasztok,
Kis segitségét kérnék, leragadtam a VLSM számolásoknál :
icnd1-nél jároik még. Van 1 feladat a könyben:Practice Adding New VLSM Subnets
Your boss wants you to add one subnet to an existing design. The existing design already
has these five subnets:
10.0.0.0/24
10.0.1.0/25
10.0.2.0/26
10.0.3.0/27
10.0.6.0/28
The boss cannot decide among five competing subnet masks to use for this next new subnet
to add to the internetwork. However, the boss wants you to practice VLSM and plan the
subnet ID that he would use for each of those four possible masks. He tells you that the
new subnet ID must be part of Class A network 10.0.0.0, that the new subnet must not overlap
with the original five subnets, and that the new subnet ID must be the numerically lowest
possible subnet ID (without breaking the other rules). Pick the one subnet ID that you
would plan to use based on each of the following mask choices by the boss:1. /24
2. /23
3. /22
4. /25Van is megoldás a könyvben, de sehogy sem esik le, miért /24es subnet keresésnél a 3-ik oktet az interesting octet amikor 255.255.255.0 a prefixe?
The subnets would be 10.0.0.0, 10.0.1.0, 10.0.2.0, 10.0.3.0, 10.0.4.0, 10.0.5.0,
and so on, counting by 1 in the third octet.Vagy már késő van nemfog az agyam
-
denko
senior tag
válasz
FecoGee #10004 üzenetére
Egyébként jut eszembe, a tanácsodás mellé még ajánlanám, kiprobálni más teröletet.
Tervezés, Netán Sales, Nyilván Ciscoval kapcsolatban kizárolag.
Illetve nem mindig a munkahely tesz ellene hanem azért neked kell:
Jóda, edzés,Koncert. Nyelvtanulás , valami pár honapos tanfolyam-siklórepülésstb.
Azért mert ezek rövid ideg tartanak és mégis magába és visszaráthat. ( Szerintem )Illetve a kiégés egy normális folyomat ( szerintem)
Azért mert azt jelenti hogy mindig fejlödsz. Vannak Ismeröseim akik évtizedek óta ugyanazt csinálják és még csak nem is érdeklődnek a fejlödés után. Na öket nem láttam kiégni.. -
denko
senior tag
válasz
FecoGee #9981 üzenetére
szerintem nem rossz ötlet a saját vállakozás. Kezd el szabaduszóként, és ha látod hogy van rá igény, és valóban jönnek a felkérések, indits egy vállalkozást. Nem fogsz unatkozni
Illetve tanitásban akár mindenképp valami webes kontent lenne érdekes.
Pénzért vagy ingyen azt már neked kell kitalálni3-ik lehetöségként, és lazitásnak, irhatsz egy könyvet!
Én megveszem, igérem(Persze én beszélek aki csak CCNA-t tanul.) De ezt is a közönségnek köszönhetem és a blogodnak
-
denko
senior tag
-
denko
senior tag
PCPT software-t használ valaki tanulásra?
-
denko
senior tag
Igen, nem sértődtem meg, túl inteligens vagyok ahhoz
A linket mindenképp használni fogom, megy a kedvencekbe. Ez a számitás is nagyon jó mindenképp eztis használni fogom, de elején, ahogy te is mondtad Zsolt, mindnekinek meg kell öröltetni az eszét hogy legalább tudja mit számol.
Azért jó itt, mert legalább értelmes emberekkel tudok beszélgetni
Köszönöm szépen a válaszokat. -
denko
senior tag
nyilván többször kell átrágni magam, mindenkinek más hogyan vág az esze, és másmilyen módszerrel számol. Mivel nem voltam biztos ebben, inkább megkérdeztem.
Mivel nekem senki nem tantitotta, sem suliban nem ezt tanultam, és ezt hobbinak tanulom, muszály valami szakmai véleményt kérdeznem, különben nincs más aki segitene, elmagyarázna ha elakadnék.
-
denko
senior tag
válasz
stfreddy #9505 üzenetére
köszönöm szépen a magyarázatot, igy már világos hogy ez áll legközlebb a 50 és 60host-hoz a 192!
Csak hogí biztos legyek matekban is: a 26 viszont az csak kipattant a fejedből vagy esetleg van erre is magyarázat, vagy esetleg: ha jol tippelek akkor:
Mivel ez class C IP, így Network 24 bit, 8 bit lenne host ( összesen) de mivel abból 6 kell host-nak ami 2*6ikon =64 és 2 bit marad a sub-network nek?
ebből bináris rendszerben 24 = 255.255.255 és 6H+2 S az 192 ha átszámolunk decibe?
Remélem érthetően irtam, nehézkés máshogyan leirni
Jól gondolom magát a számitást?
-
denko
senior tag
Srácok,
Lehet nektek ez túl egyszerű lenne, de megkérdem:
Elkeztem tanulni ccna-t. A cisco press könyvekből ( köszönöm szépen az ajánlást, tényleg jó könyv)
Párhuzamosan Cisco discovery-t csinálom packet tracerrel együtt.Most jutottam a subnettinghez.( Értem is meg nemis ) De -1-2 dolog mégsem stimmel valahogy.
Van 1 feladat: 4.1.3.5: Implementing an IP Addressing Scheme PT-ben.
LINKYou are given the private address space 192.168.1.0/24. Subnet this address space based on the following requirements:
LAN-A needs enough addresses for 50 hosts.
LAN-B needs enough addresses for 40 hosts.
youtube szerint a helyes subnet mask:255.255.255.192 mind 2 a alhálónál.
Mást nemis fogadja el a PT. Magyarázza el valaki hogy miért nem lehet ez 255.255.255.126 vagy 255 ?
Hisz 255 el tök egyszerű lenne, 126 meg lefedi mind a 2 öt így is.Ui. igen kiszámoltam már broadcast cimeket, first, last ipket, subnetworkot, igen elolvastam e megfelelő részt a könyvben. De akkor sem értem, de már forr az agyvizem
Meköszönném ha valaki leirna. -
denko
senior tag
köszönöm.
Igen ez lesz!
és ccna hoz ezt nem kell tudni, vagy elég az első rész?
http://www.ciscopress.com/store/ccna-routing-and-switching-icnd2-200-101-official-cert-9780133367713
Illetve nem 2015 változott a meg a vizsga ha jol tudom.
Ezek lefedik akkor is?
"Published Mar 26, 2013"
-
denko
senior tag
sziasztok,
Kakptam töletek linket Cisco press -re
http://www.ciscopress.com/store/ccent-ccna-icnd1-100-101-official-cert-guide-9781587143854
Most jutottam el odaáig hogy jobban megnézzem.Érdeklődnék hogy Ezt csak USA bol tudom rendelni vagy valahol EU ban is?
Csak mert amikor megakartam rendelni, rádobott 25 usd -t a száll dij.raAnnyiba kerül a szállitás mint könyv....
-
denko
senior tag
válasz
FecoGee #9192 üzenetére
Köszön a LINK-et.
Eltettem kedvencekbe egyenlőre.
Egyenlőre Discovery-t kezdtet el. Nem szeretném félbe hagyni.
Azon kivül szedtem sok érdekes cuccot:CBT nuggets
Udemy -nak is van vagy 5 online kurzúsa CISCO-val kapcsolatban.
THE BRYANT ADVANTAGE
Lynda
Ezeknek mind van oktató kurzusaik.
Exploration-t is sikerült találni.Igazából már túl sok anyag van és probálom megérteni melyikből van értelme tanulni/ nézni, mivel ezek szerintem összetesznek 1000 órát. Nyilván sose végeznék vele.
Úgyhogy probálom kiigazódni rajtuk -
denko
senior tag
sziasztok!
Kérdeznék okosoktól, akinek van elérése, tudna küldeni linket valami online recourse-ra CCNA Discovery ?
Megint nekifutok CCNA-nak.Amit neten találtam (CCNA Discovery 4.1 ) az mind offline, és sajnos rengeteg probléma merül fel, nagyon lelassik, hogy nem tanulással, hanem troubleshootinggal foglalkozom.
Nem tudok elinditani a kész P Tracer fileket, probáltam kikeresni öket, de hiába, mivel nincsenek lecke szerint rendezni.
Illetve lépegetni is csak manuálisan lehet chapterek közt.
Nagyon bosszantó.Nagyon megköszönném ha valaki privátban megosztozna valami forrással.
Köszönöm
-
denko
senior tag
Sorry helyesírási hibákért..siettem..
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Egyszer már irtam ide, és online CISCO tréningeket ajánlattatok nekem. (CCNA) hoz.
Viszont van e esetleg valami suli is ahova bejárással lehetne ezt megoldani? ,ég is csak jobban motivál emberekkel dolgozni.
néztem kék sulit. onnan még nem válaszoltam meg tanfolyamokj.hu - meg nem indul tanfolyam mert nincs jelentkező sajnos. SZAMALk meg fél misi alatt nem nagyon lehet meguszni.
Igazábol IT Biztonságtechnikus képzés lenne a megfelelő ami tartalmazza a CCNA-t is. cSak oylat sem láttam még egyenlőre pesten ami most indulna.
1 kérdés: van e valami iskola amit em találtam és tudtok jaánlani?
2. Ha nem találnk iskolát , akkor milyen eszközöket( switch, router), könyveet kel beszereznem hogy self studyban tanuljak?Köszönöm a választ előre is srácok!
(Lehet privátban irni, nem akrok szennyeznia TOPICOT) -
denko
senior tag
Sziasztok Srácok,
CCNA kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nagyon fontos lenne számomra!
Mivel nem találtam jobb helyet a dolognak ide írok, tehát:
Felkeltette az érdeklődésem a hálózat építés és 2 hónapon belül szeretnék belevágni valami CISCO képzésbe amit végén lezárnám CCNA vizsgával ( ez az alapvető vizsga tudtommal, ami ér is valamit ha munkát akarok találni) és pont ez a cél hogy ezzel tudnék később elhelyezkedni kezdetekben hogy fejleszthessem a tudásom.
Csak az a baj hogy jelenleg azt sem tudom, mivel kezdjem, nemtudom egyszerüen hol kell hogy kezdjem, mién oktató anyagra lenne szükségem, mién felszeretségre, mién könyvekre. Esetleg ha valaki tud ajánlani valami képzést, ami nem lehuzás, hanem ér valamit vagy van valakinek ebben tapasztalata, legyen szives felvilágositani engem ezekbena kérdésekben és ha tud segiteniVan fogalmam mi az a hálózat épités, IT Supportnál dolgozom, és tudok angolul tehát ha angol nyelvű az oktató anyag nem hiszem hogy nem tudnék kiigazodni rajta.
Ja Igen:Ha valaki tanfolyamat vagy oktatást ajánl, Budapesten lakomKérlek adjatok nekem tippeket és ötleteket , legalább karácsonyra való tekintettel
Ha PM ben üzentek örülnék neki, de itt is fogok logni a fórumon.előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest