- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Persze:
En nagyon buta modszert hasznalok hozza.
icloud.com-on van accountom, amit ugye mindenhonnan elerek, es abba csinaltam doksikat.
Ezt mindig ugy irom, hogy tanulas kozben egyik monitoron olvasom az anyagot vagy nezem a videot, masikon meg gepelem be az ilyen es ehhez hasonlo formatumu kerdeseket.
Igy tulajdonkeppen a kerdesek a jegyzeteim, amivel ismetleskor egybol tudom ellenorizni, hogy tudom-e/ertem-e.Pl.:
:::CORE L2 TOPICS:::
-----------------------------2016-04-30---------------------------------------------------
::Vlans, Trunking & VTP :: Part 1-2::
Questions:
What are the vlan ranges, for standard, extended?
What 2 things are created behind the scene when we create a vlan?
How can I check internal vlan usage, what are the potentional drawbacks of it?
What are the four modes of layer 2 switchports(access,....)
How do you disable DTP negotiation(2-3 ways)?
How do you show vlans,trunk interfaces,spanning-tree instances?
::Vlan Trunking Protocol VTP::
Questions:
What is VTP used for?
What is the difference between the 3 VTP modes?
What problems could occur with vtp versions 1&2?
....
1. repetition 2016.05.07
2. repetition 2016.05.21
3. repetition 2016.06.14
-----------------------------2016-04-30---------------------------------------------------A datum jelzi, hogy mikor olvastam eredetileg, a repetition meg, hogy mikor ismeteltem.
Amikor olvasok valamit, vagy ismetlek, akkor felirom a kovetkezo ismetles datumat emlekeztetobe a telefonba.Ha jon az emlekezteto, akkor tudom, hogy ezt a jegyzetet kell atfutni, es amelyik kerdesre nem tudok valaszolni, vagy csak nehezen, azt atolvasom, amire tudok kapasbol, azt ugy tekintem, hogy tudom.
A flashCardos modszerrel az a bajom, hogy tul sok idot elvesz a kerdes valasz megirasa, berakasa a programba, es igy hasznos tanulasi idot toszok el vele, ezert csak a fenti modszert hasznalom es mivel apple telefonom van, igy ezzel is barhol tudom nezni az icloudos doksit. Nyilvan google docs-al ugyanezt lehet csinalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- Zelda Játékok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest