- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
zsolti.22 #7971 üzenetére
Addig megosztom a saját élményemet.
Az egyik probléma az, ami főleg ennél a tshoot-nál volt idegesítő, az a kb. 800×600-as méretű vizsgakörnyezet. Könnyebb lett volna, ha egymás mellé/alá lehetett volna rakni magát a topológiát, meg 2-3 eszköz konzolablakát, ha már ilyen 19 vagy hány colos monitorok vannak a vizsgaközpontban. A következő, ami idegesítő volt, hogy a konzolablakban nem lehet scrollozni. A harmadik, ami érdekesség volt, hogy bár azt írta nekem, hogy 12 hibajegyet kapok, attól még volt Ticket 13 és az összegzőnél is azt írta, hogy 13 of 12 van készA negyedik, hogy a publikus topológia, amit az ember megismerhetett a neten, az egy az egyben ugyanaz a vizsgán is és azokat is mutogatja, ha az ember meg akarta nézni, viszont a valóságtól azért messze van, így maradt a CDP-zés.
Aztán: nincs olyan, hogy sh run int fa1/0/1, muszáj végig sh run-ozni, nincs pipeolás, nincs show standby brief, a kliensek csak pingelni tudnak (ok, amikor nem kapnak címet, akkor nem sok értelme van a traceroutenak mondjuk), nincs show answer gomb...
Jó, tudom, hogy eléggé limitált képességű flash valami az egész, de...
Mindjárt a vizsga elején, amikor jönnek a tájékoztatók, elmúltál-e 18, stb.., annyira nyomtam a Next gombot, hogy az első kérdést is majdnem sikerült átugrani.
4 kérdést kaptam, meg 13 hibajegyet. Volt egy kérdés, amire nem találtam jó választ (biztos csak benéztem
). Severity leveles kérdés volt (megtanultam, hogy dinwecae a sorrend 7-től lefelé), 4 válasz volt, egyik tökre távol állt a kérdéstől, a másik 2-ben hülyeség volt megadva, a 3. pedig majdnem jó volt, de az egyik severity level hiányzott a felsorolásból (error-t nem sorolta fel), de ott egye meg a rosseb!
Végül 986 pontos lett.
FecoGee: az biztos! Szerintem ne kínozd magad a várakozással, egy hosszú forró fürdő, egy kis nyugtató zene tud segíteni. Nem valami 1-2 napot ülnek rajta? Múltkorról valami ilyesmi rémlik.
MasterMark: igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest