Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti.22

senior tag

válasz zsolti.22 #7971 üzenetére

Addig megosztom a saját élményemet.
    Az egyik probléma az, ami főleg ennél a tshoot-nál volt idegesítő, az a kb. 800×600-as méretű vizsgakörnyezet. Könnyebb lett volna, ha egymás mellé/alá lehetett volna rakni magát a topológiát, meg 2-3 eszköz konzolablakát, ha már ilyen 19 vagy hány colos monitorok vannak a vizsgaközpontban. A következő, ami idegesítő volt, hogy a konzolablakban nem lehet scrollozni. A harmadik, ami érdekesség volt, hogy bár azt írta nekem, hogy 12 hibajegyet kapok, attól még volt Ticket 13 és az összegzőnél is azt írta, hogy 13 of 12 van kész :C A negyedik, hogy a publikus topológia, amit az ember megismerhetett a neten, az egy az egyben ugyanaz a vizsgán is és azokat is mutogatja, ha az ember meg akarta nézni, viszont a valóságtól azért messze van, így maradt a CDP-zés. :Y
    Aztán: nincs olyan, hogy sh run int fa1/0/1, muszáj végig sh run-ozni, nincs pipeolás, nincs show standby brief, a kliensek csak pingelni tudnak (ok, amikor nem kapnak címet, akkor nem sok értelme van a traceroutenak mondjuk :K ), nincs show answer gomb... :C Jó, tudom, hogy eléggé limitált képességű flash valami az egész, de... :(((

Mindjárt a vizsga elején, amikor jönnek a tájékoztatók, elmúltál-e 18, stb.., annyira nyomtam a Next gombot, hogy az első kérdést is majdnem sikerült átugrani.

4 kérdést kaptam, meg 13 hibajegyet. Volt egy kérdés, amire nem találtam jó választ (biztos csak benéztem :F ). Severity leveles kérdés volt (megtanultam, hogy dinwecae a sorrend 7-től lefelé), 4 válasz volt, egyik tökre távol állt a kérdéstől, a másik 2-ben hülyeség volt megadva, a 3. pedig majdnem jó volt, de az egyik severity level hiányzott a felsorolásból (error-t nem sorolta fel), de ott egye meg a rosseb!

Végül 986 pontos lett.

FecoGee: az biztos! Szerintem ne kínozd magad a várakozással, egy hosszú forró fürdő, egy kis nyugtató zene tud segíteni. Nem valami 1-2 napot ülnek rajta? Múltkorról valami ilyesmi rémlik.

MasterMark: igen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés