- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
MasterMark #7947 üzenetére
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre
"100-101 ICND1, az megegyezik a CCENT minősítéssel?" - Így van és tudomásom szerint kapsz róla papírt
Ha megvan a voucher kódod, azzal elvileg bemehetsz a vizsgaközpontba és felhasználhatod. Nekem anno úgy volt, hogy az Alef-hez bementem, odaadtam a kódot, a vizsgaadminisztrátor "lepapírozott" mindent, majd a szokásos lekapolom a cuccaim és csak egy filctollal és papírral mehetek be a vizsgaterembe. Személy szerint nem regisztráltam a pearson VUE-ra. Természetesen több vizsgahely van, én az Alef-et választottam, mert anno ott voltam tanfolyamon és pozitív tapasztalataim voltak vele kapcsolatban.
"Ha megvan ez az ICND1, utána megcsinálnám az ICND2-t külön, akkor az együtt éri a CCNA-t?" - Lehet úgy is, hogy ICND1, majd ICND2 és utána meglesz a CCNA vagy egyből CCNA. Én az utóbbit csináltam meg. Így egy vizsgát kell csak letenni, viszont az összes témakörből.
"nehéz a vizsga?" - Nyilván ha tanulás nélkül ülsz be, úgy igen. Ha sokat laborozol, elolvasod az OCG könyvet, akkor simán teljesíthető. A laborfeladatok szimulált környezetben mennek, nem éles vason. Szvsz nem kell félni a vizsgától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest