- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
MasterMark #7947 üzenetére
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre
"100-101 ICND1, az megegyezik a CCENT minősítéssel?" - Így van és tudomásom szerint kapsz róla papírt
Ha megvan a voucher kódod, azzal elvileg bemehetsz a vizsgaközpontba és felhasználhatod. Nekem anno úgy volt, hogy az Alef-hez bementem, odaadtam a kódot, a vizsgaadminisztrátor "lepapírozott" mindent, majd a szokásos lekapolom a cuccaim és csak egy filctollal és papírral mehetek be a vizsgaterembe. Személy szerint nem regisztráltam a pearson VUE-ra. Természetesen több vizsgahely van, én az Alef-et választottam, mert anno ott voltam tanfolyamon és pozitív tapasztalataim voltak vele kapcsolatban.
"Ha megvan ez az ICND1, utána megcsinálnám az ICND2-t külön, akkor az együtt éri a CCNA-t?" - Lehet úgy is, hogy ICND1, majd ICND2 és utána meglesz a CCNA vagy egyből CCNA. Én az utóbbit csináltam meg. Így egy vizsgát kell csak letenni, viszont az összes témakörből.
"nehéz a vizsga?" - Nyilván ha tanulás nélkül ülsz be, úgy igen. Ha sokat laborozol, elolvasod az OCG könyvet, akkor simán teljesíthető. A laborfeladatok szimulált környezetben mennek, nem éles vason. Szvsz nem kell félni a vizsgától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest