- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
robesz87 #1658 üzenetére
Érdemesebb az Official Exam Certification Guide-ból tanulni. Én külön csinálom a CCNA-t, ICND1+ICND2. Az első részre elég volt a Discovery 1-2 része, viszont utólag átolvastam az első részhez tartozó könyvet, és hát volt 1-2 újdonság számomra. A második részt már egyből az Official Guide-ból tanulom (úgy hogy korábban már áttanultam a Discovery ide vonatkozó 3-4 fejezetét), és itt már jóval több az újdonság a Discoveryhez képest, ez részletesebb meg olyan dolgok is vannak benne, ami Discoveryben nem volt.
Persze vannak kivételek, az egyik srácnak sikerült a fórumról a CCNA úgy, hogy csak a Discoveryből tanult, de ha biztosra akarsz menni, akkor inkább ebből a vizsgára felkészítő könyvből tanulj szerintem.Ja és olvasd át a fórumot is, annyira nincs sok bejegyzés benne, de nagyon sokat lehet belőle tanulni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest