Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• suomalainen

tag

válasz kenwood #15828 üzenetére

Csernus igy nyilatkozott volna.
    "Miért kerestél meg?"
    "Kivagyok idegileg a melómtól, folyton olyanokat sztárolnak, akik meg sem érdemlik. Próbálok szakmailag előrehaladni, mégis csak a gátakat látom magam előtt. A managereim folyton csak aláznak, pedig úgy érzem mindent jól csinálok."
    "Aha... állandóan csak stresszelsz, méricskéled az önbecsülésedet, önigazolást keresel saját elcseszett életedhez...mikor tűztél ki magad elé értelmes célokat?
    "...hát..."
    "AZT KÉRDEZTEM MIKOR TŰZTÉL KI, FELELJ MERT ÚGY POFÁN VÁGLAK, HOGY A TAKNYODON CSÚSZOL VÉGIG!!"
    "Hát, úgy emlékszem..."
    "Úgy emlékszel...ne etessél már engem ezzel az ócska falmelléki blabla szövegeddel, hogy úgy emlékszel...ha nem tűzöl ki célokat, abból hogy lesz sikerélmény, ha nincs sikerélmény akkor hogy lesz ÖNBIZALOM?"
    "Hát az önbizalmam mostanában lent van..."
    "Az, mostanában csak, ugye... Hazudsz, folyamatosan hazudsz, meg akarsz felelni a környezetednek...állítsd magad talra, ülj le és döntsd el, hogy mit akarsz..."
    "Jobb emberré válni doktor úr..."
    "NA TAKARODJÁL HAZA ÉS KEZDJ EL CLOUDOZNI!"

• FecoGee

Topikgazda

Embere valogatja szerintem. En nem tudom pl. elengedni az ilyet. Azok az emberek is kapnak fizetest, de a munkat es a felelosseget letoljak magukrol. Az hogy nem tudja nem baj, az a baj hogy nem is akarja tudni, mert kenyelmesebb a “can you help me” mint utana nezni es megtanulni. Nem az a baj hogy nem tudja, hanem latod hogy nem is foglalkozott vele hogy megtanulja. Kerdezni lehet es kell, de nem mindegy hogy iranyba allitod vagy nullarol magyarazod. Meg egy google keresest sem engednek el. En sem az RTL Klubon lattam ezeket, nekem is ido megtanulni, tegye meg mas is. Masreszt a szakmai reszen kivul nekem sokkal fontosabb az emberi. Lehet -e a masikra szamitani, na az az igazan fontos. Ha szivas van, akkor ott all -e melletted a kollega vagy “letelt a munkaidom”. En is ezert mentem el multitol tavaly, mert “can you help me sir” ment egesz nap.

• Cyber_Bird

senior tag

Azert ezt nem mindenkinek ilyen egyszeru elfogadni.
    En minden gond nelkul leszarom az ilyen stresszt, mert eljarok mellette edzeni, es az nekem segit. (Mondjuk, ha nem tudnek reggelente a munkaido elejen edzeni, mar 1 eve felmondtam volna)
    Ettol fuggetlenul a munkaban valo kieges es motivalatlansag jelen van, es hiaba csinalom jol a munkam, nem elvezem egyaltalan (eltekintve mondjuk havi 1-2 alkalomtol amikor igazan erdekes a feladat).
    Mondjuk en 1 honapja pont felmondtam es lassan uj munkahelyen kezdek, szoval tettem is ellene :D
    Ugyanakkor baratnom peldaul nem tudja igy elengedni. Ha kernek tole valamit ami nem az o dolga, nem tudja leszarni es nem megcsinalni. Ha valaki mas miatt o nem halad a munkajaval nem tudja elengedni, mert ot fogjak leszurni felulrol, es nem tudja nem hibasnak erezni magat, akkor sem, amikor semmi adatot nem kapott meg ahhoz, hogy idoben elvegezze a munkajat, hiaba kerte.
    Szoval neki ez eleg konstans es nagy stresszforras a munkahelyen, es a megoldas nem annyi, hogy szard le, mert egyszeruen keptelen ra.
    Szoval a helyzet az, hogy ilyen esetekben, ahogy mondtad fejben kell valtani, de ez nem egyik naprol a masikra megy, es ahogy egyre jobban kieg az ember, ugy lesz egyre nehezebb ezt kulso segitseg nelkul megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés