- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
soma314 #15449 üzenetére
Tavaly lenyeltem a bekat,mert a Devops valoban a legtobb helyen a szoftverfejlesztes+ halozati tervezes parosat jelenti, de ma egy Ciscos oktato is abban a kontextusban hasznalta,amiben en is : tervezes + uzemeltetes = Devops
Routed optical networks a mai tema a Techtorial liteon. -
olloczky
senior tag
válasz
soma314 #15449 üzenetére
Annyit tennék hozzá az itt folyó eszmecseréhez, hogy ehhez mind-mind hosszú évek tapasztalata kell. Soma tőled látszik (meg a fentebb leírtakból tudjuk is), hogy azért nem pár éve vagy a szakmában, és ezért tudsz ennyi mindent. Az a jó egy pályakezdőben (mint én, aki tényleg 2 éve van networkingben), ha tudja, hogy mennyi mindent nem tud még, és ezeket szépen lassan összeszedi, ahogy szembe találkozik vele és nem riad meg tőle, hanem valóban utána jár a miértjének.
Én például már az SDWAN-ba csöppentem bele, de így jobban külön tudom választani, hogy a különböző hálózati rétegek meg plane-ek hogyan is működnek. Az áramfelvételes példádhoz hasonló dolgot is láttam már rendszergazdaként, amikor a terem összes PC-je egyszerre jött vissza áramszünet után és tényleg levert mindent. De ehhez is rendszergazdának kellett lennem, hogy lássam élőben.
Szóval ja.. gyűjteni kell az xp-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest