- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
nyugodtan kérdezz, annyira mély RF gondolatok nincsenek a CCNA wifiben, csak elsőre ijesztő, aki még nem tanult ilyet
én azt gondolom a wifi inkább afféle "kitekintő" tudás, de mind itthon, mint a környező országokban a WAN-LAN-WLAN triót látom egyben kezelve mint "network engineer". A security szerintem egy külön track, ahány helyen dolgoztam eddig inkább az erős routingos kollegáktól várták el.
Az átalakítás miatt én most a CCNA wirelessre megyek rá (az R&S le is jár lassan, kell a hosszabbítás), illetve még CCNPből a WIDESIGN-t akarom tolni márciusig, a conversion tool szerint annak van még értelme, a core vizsgával kiegészítve érni fog valamit. Az aktuális CCNP R&S-t szerintem nulláról kezdve már véleményes letoltni márciusig úgy, hogy érjen is valamit - de a tudás nem fog elveszni, szinte biztosan fog kelleni a routing és a switching is...
Amire én most ráfeküdnék ha "jól" sehogy se jössz ki a variálásból de van szabadidőd rá az a network programability kérdéskör. Python, JSON, API-k, stb., ez biztosan elvárás lesz az új CCNA és CCNP-ben is, illetve a jövőben a szakmában. "python for network engineers" és hasonló dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged