- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
soma314 #14051 üzenetére
Szia!
Bent vagyok, tudok nézni wiresharkot. Nem tudom lényeges-e, most tanári gépre csináltam netet, úgy hogy közvetlenül rá van dugva a routerre, és kivettem a saját dns-ünket (ez kell a tartományhoz). Van net, tudok pingelni, de ha a router webes felületéről indítom, ezt kapom:
Ez mit jelent? Ráguglizva hibát olvasok, de akkor miért jó a net? -
Flowtation
őstag
válasz
soma314 #14051 üzenetére
Szia!
Switch van rajta, a portbeállítás szerint privát tartomány, tehát a router a dhcp. Ezen a switchen vannak a géptermes gépek, illetve ebből továbbmegy egy másik - ugyanilyen - switchbe, a géptermen kívüli végpontokhoz. A 7es porton van egy AP, ezzel semmi dolgom nincs, csak annyi, hogy a wifi kódot meg kell változtatnom félévente. Most írt a kolléganő, hogy ez viszont rendesen működik.Viszont, hogy válaszoljak is, ez péntekig (ma reggelig) szépen működött, nem volt semmi gond.
LINK ez a beüzemelési segédlet, hogy érthető legyen milyen portról beszélek. A 3,4-es portokat próbáltam. A leírás szerint ez gondolom "hülyebiztos" megoldás, lévén nem minden intézménybe jut admin. Egyébként a másik két suliban is így van megoldva és nincs gond. Wiresharkot nem tudok csinálni már, csak holnap, azt viszont leírnád, hogy pontosan miről kell? Routerre kötött gépen közvetlenül mondjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gyors 3D nyomtatás és tervezés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest