- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Igen, pl. fix 8xx-as router lehet még 4 portos built-in switch modullal (G1 vagy G2 az mindegy), vagy bármi amiben 4, 8 vagy 16 portos switch modul van (18xx, 19xx, 28xx, 29xx, 36xx, 37xx 38xx, 39xx.. valami router)
A switchport autostate exclude itt nem jó, mert azzal azt éred el hogy ha be van dugva az a port valamibe ha nincs akkor *se* veszi figyelembe a státuszát az SVI state megállapításához.
Akkor a 2960 most route-ol is? Jól mondom?
Egy kérdés: a switch meg a routerek.. access porton csatlakoznak a switchhez a routerek? Esetleg olyat lehetne, hogy trunk-re teszed (ha-ha, micsoda szójáték) az uplinkeket úgy, hogy az előzőleg használt access vlan legyen a natív és hozzáadod a switch oldalról a data/mgmt vlant? Így teljesülne, hogy van vlan létrehozva, van aktív port azzal a vlan-al és stp szempontból is FWD state-ben lenne a port.. minden adott az SVI up/up-hoz. Esetleg csinálsz egy etherenet loopback-et (rj45 csatit önmagába visszakötöd "crossba", én így csináltam PIX-en "loopback-et" ugyanis egy portjába bedugtam, azt trunkre tettem és csináltam SVI-okat perharminccal így lett egyfajta loopback IP-m..) majd bedugod az egyik portba, azt beteszed a data vlan-ba és gondoskodsz róla hogy fwd state-ben maradjon ; ) de ez már elég erős.. de működik: if it's stupid but working it is not stupid : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest