- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
válasz
zsolti.22 #4003 üzenetére
Most hogy lenyugodtam és visszagondolok tényleg nem volt "annyira" nehéz. Volt Sok OSPF és EIGRP elméleti kérdés. Volt néhány BGP, ezek egyáltalán nem voltak nehezek. Volt ilyen dokumentációs kérdés is. Labor pedig volt OSPF, PBR, IPv6. Ami pedig elcsúsztam az egy redistribute labor. Pedig előtte is sokat gyakoroltam, egyáltalán nem nehéz téma, visszagondolva egyszerűen nem is tudom hogy nem esett le elsőre.
Elkezdtem a switchet. Eddig easy 2 fejezet után. Félek hogy ez késöbb rosszabb lesz, ahogy a route is bekeményített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest