- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
Sziasztok!
Én egy OKJ képzés keretében végeztem el 2 évvel ezelőtt az alábbi képzéseket:
RS4: CCNA RS Connecting Networks
RS3: CCNA RS Scaling Networks
RS2: CCNA RS Introducing to Networks
RS1: CCNA RS Routing and Switching EssentialsNem a Cisco vizsgát tettük le , hanem az oktató intézmény által kadott egyedi vizsgasoror feladatokat. De azt 95% felett sikerült megoldani.
Sajnos nem is vettünk át egyes témakörökből minden egyes chaptert pl. az RS3-ból és RS4-ből Nem vettük a Frame Relay-t pl...vagy a feszítőfa protokollt sem...A kérdésem az, hogy a munkahelyemen ahol egy kész vállalati hálózat van, ahogy a nagy könyvben meg van írva ott ezekből nem mindent kell használni mert van olyat, amit én nem változtathatok meg csak aki felettem áll. Mondjuk úgy a switchek nekem jutnak , a routereket már nehezen "adják oda" ... De szeretnék olyan poziciót majd a hálózat nagyobb részét is rámbízhatják.
Én szeretnék letenni egy Cisco vizsgát, az alapot ami ezt a 4 fejezet felöleli. Tudom már más ok az elnevezések és mások a fejezetek is de a tananyag azért marad egy ideig ugyanaz vagy kiegészült.
A kérdés, hogy itt kéne átnéznem, beszereznem egy Cisco hálózatos vizsgához, ami a legelső lenne ???Ja, és mibe kerül ez nekem pénzben ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest