Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Tényleg? Akkor ez még is mi a franc:

Egy Lézer printer adott esetben, eléggé ügyfél eszköz amit kiválasztottam.De mint írtam a 1422 - Szuper szerviz szerint is kivitelezhető, kijönnek lehet feltöltenek valamit az ominózus USB porton keresztül a HGW-re és voilá máris megy a hálózati nyomtatás, csak ez a kijövetel fizetős, viszont ha mégsem sikerül megoldaniuk akkor nem kell fizetnem.
Nos egyelőre a NAS-on keresztül nekem már megy és a többi gépre is majd felküzdöm, ingyen.Csak egyszerűen nevetséges, hogy ott van a HGW-n egy USB3-as port ami pont ilyesmire való, de a szolgáltató letiltja, és csak külön díjazás ellenében oldaná fel.
Kíváncsi lennék egy jogvégzett hozzáértő véleményére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa Competizione
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő