Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Teddy

őstag

Megőrülök! :Y
    Folyamatosan megszakad a net, vagy valami, de állandóan az F5-re kell könyököljek, hogy behozza 10-ből egyszer az oldalt amit be akarok tölteni.
    Valakinek volt hasonló baja, hogy netezget, aztán 2-3 másodpercig nincs net, majd vissza, szakad folyamatosan.
    Amit nem tudok eldönteni, hogy mi a hiba? Win 7-ben alul a hálózati kapcsolat ikonnál kis sárga háromszögben felkiáltójel, ez alatt rápingeltem egy oldalra ez az eredménye:

bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
    Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=9 ms TTL=59
    Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=8 ms TTL=59
    Általános hiba.
    Általános hiba.

Ilyenkor néha a router webszervere sem tölt be, de például tegnap hasonló hiba, akkor az volt a statusnál, hogy "scanning..." tehát ott tényleges szakadás történt.

T-Homeos a router, már vagy 4x hívtam a problémámmal az elmúlt fél évben a magenta csodát, de még mindig semmi javulás, lassan megint, ha lesz rá időm, hogy fogadjam a léhűtő szerelőket, felhívom a hibabejelentőt, mert ez így már nagyon gáz. Szerencséjük, hogy most nem játszom online játtékkal, azt hiszem akkor már az ablakon ugrottam volna ki, ha 3 percenként eldobja a netet...

Szóval valami ötlet, lehetséges helyi a hiba?
    A régi ADSL + Dlink ruouter kombómmal évekig ment itthon a net, rendesen, semmi szakadás, annyi, hogy a Dlink 100mbites Lannal rendlekezett, ez 1gbites, de windowsban levettem a hálókártyát 100-ra, mert a 1Gbites kapcsolatnál is csinált szakadozásokat, és mivel vagy 15m lan kábellel van összekötve a gépem a routerrel, így szerintem az okozhatott bajt.

Új hozzászólás Aktív témák