Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Feltettem a COMODO tűzfalát, telepítéskor csak a tűzfalat pipáltam ki, mivel avast prof 4.8 van comodo mellett, szóval telepítéskor lehetett 3 alternatíva közül választni, hogy milyen erősségű figyelmet szertnék...vagy mi...nem magyarul volt, nem emlékszem pontosan.
Na most kb mindenért "rinyál". Oké, végülis ezt akartam, hogy szóljon ha valami akar tevékenykedni, na de ahhoz, hogy egy Everest-et eltudjak indítani, kb 4x kell az "allow"ra nyomnom...háát...nem ezt akartam. 3dmark mikor netre akart menni, ott is szólt, emiatt le is fagyott a 3d.
Szóval minden szép és jó, de kicsit visszább lehetne fogni a buzgóságát?
Szóval pl amit ÉN indítok el programot, vagy én telepítettem, abban legalább ne turkáljon, vagy nem tudom hogy lehetne visszább fogni, hogy azért éles helyzetben tényleg szóljon.Kb 1 órája tettem fel, nézzétek el nekem, hogy nem merültem bele a beállításokba, még épp a win7 telepítés utáni finomítgatásokat végzem.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi