Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Szia, igen megnéztem és nem maradt ott a driver. Látszólag minden rendben volt a törléssel. Korábban sosem volt ilyen gond egyik verzióval sem, akár programon belül, vagy simán frissítettem.
Arra gondoltam, hogy valamelyik Win file, .net keretrendszer stb hiányzik neki. Frissítettem az egész rendszert, de nem segített. Valamit biztos változtattak a telepítőn. Érdekes, hogy nem ír ki hibát, csak kibontás után eltűnik az egész. Azóta nem foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő