Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
handrash
üzenetére
"Hol tudnék utána nézni annak, hogy ez pontosan mit takar?"
Na, közben időm is lett, meg az onlájn víruskereső neve is beugrott.
Szóval, ha valami halandzsa vagy láthatóan random vírusnévvel találkozol egy fájloddal kapcsolatban, akkor menj el a virustotal.com-ra, és oda a fájlt feltöltve akár a régebbi elemzések eredményét megnézheted, de kérhetsz új elemzést is. ( Én egyszer belefutottam olyanba hogy csak az egyik szerint volt a fájl nem tiszta, akkor azt az egyet elkönyveltem téves riasztásnak, a fájlt meg tisztának. ) -
esattila
csendes tag
válasz
handrash
üzenetére
Ebből még sehol, mert vagy téves riasztás, vagy csak gyanús fájl, vagy még nincs elnevezve a vírus.
Várni kell vele, addig is van valami valami onlájn víruskereső, ami legalább 20 motorral és/vagy adatbázissal átnézi a fájlt. Ott azért már ennél konkrétabb nevek szoktak lenni, ami alapján elindulhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi