Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz micafighter #8414 üzenetére

Szia, a naplóban szerepelt, az összes művelet, hogy melyik fájl mihez akar hozzáférni, de miután töröltem HitmanPro szabályokat, utána már nem kérdezett a HIPS és a naplóban sem volt semmi infó.
    Jól értem az angolt és a kérdéseket is. A CIS helpet is elég jól átnéztem már az évek során. Szerintem nem a hozzáértésemmel van gond, hanem azon a gépen furán viselkedik a 6-os és kicsit máshogy, mint az 5-ben.
    Másik gépeken az 5 verziókkal nem volt ilyen gondom, jól beállítottam és már 3 éve rendszeresen használom. :)

blattida : Igen biztos, ilyen dolgokat többször leszoktam ellenőrizni. Este megnézem a fájlbesorolást és átrakom IS-re...

Az új gépen tanuló módban, az normális az általam felsorolt programoknál (ccleaner,firefox,plugin container,tc...), hogy szabályokat hozott létre? Az 5-ben ezeknél sosem kérdezett a HIPS és a szabályoknál sincs semmi (biztonságos módban). Szerintem az lehet, hogy tanuló módban aktiválja (kijelölés nélkül) a Szabályok létrehozását megbízható alkalmazásokhoz részt, :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés