Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia Fire!
Én is letöltöttem gyorsan ezt a registry takarítót, amit Black Sennek javasoltál. Ha talál bejegyzéseket akkor azt hol kell bejelölnöm (szerény angol tudásommal nem találom), hogy azokat egyszerre törölje? Ne kelljen kattintgatnom. Panda Cloud után, azt kerestettem vele most az előbb, becslésem szerint legalább 50 bejegyzést talált még de lehet, hogy többet is.
Előtte, azaz a Panda uninstall után pedig már volt takarítva a Ccleanerrel a Wise Reg.Cleanerrel is.Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest