- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4594 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Möbiusz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4592 üzenetére
Szia Fire!
Én is letöltöttem gyorsan ezt a registry takarítót, amit Black Sennek javasoltál. Ha talál bejegyzéseket akkor azt hol kell bejelölnöm (szerény angol tudásommal nem találom), hogy azokat egyszerre törölje? Ne kelljen kattintgatnom. Panda Cloud után, azt kerestettem vele most az előbb, becslésem szerint legalább 50 bejegyzést talált még de lehet, hogy többet is.
Előtte, azaz a Panda uninstall után pedig már volt takarítva a Ccleanerrel a Wise Reg.Cleanerrel is.Köszi a választ előre is.
-
Möbiusz
tag
válasz
Nené Fiori #4530 üzenetére
Szia!
Vedd ki a pipát a legfelső elől.
'Alkalmazás futtatása a Windows indulásakor' elől és akkor nem fogja feldobni azt az ablakot. -
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Már egyszer kérdeztem hasonlót a napokban, de nem pont ezt amit most fogok.
NOD mellé tenném fel a Comodo tűzfalat és a Defense+-t. Ez a Defense+ benne van a sima tűzfalban is ?Elég ha csak [link] azt töltöm le és telepítem vagy a CIS-t kell letöltenem és azt telepítenem az AV része nélkül, hogy legyen Defense+-om is?
Köszi a válaszokat előre is és elnézést kérek, ha nagyon tudatlan a kérdésem de nem vagyok valami túl gyakorlott felhasználó. -
Möbiusz
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat.
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a CIS-ből ha csak a tűzfalát és a Defense+-t rakom fel (AV részét nem) és mellé a nodot (vásárolt két éves liszenszes) akkor ezek mennek egymás mellett? Mármint a NOD és Defense+. Gondolom a Comodo tűzfalával nem lesz gondja a nodnak.
Köszi a válaszokat előre is mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest