Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar
üzenetére
Olyan elhelyezkedésű a szoba ahol a gépek,monitorok vannak,laptopok monitorra kikötve,hogy szemből süt a napocska,így félig mindig be húzom a sötétítőt,ez egész nap így van,tehát félhomály,értelemszerűen ha kiviszem a laptopot ott felcsavarom maxra a fényerőt.(Nem iszok,nem dohányzok,így kocsmába sem járok,mondjuk erre felé nem is nagyon van
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.