- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fandango #10522 üzenetére
Úgy látom 2 év alatt nincs változás.
Nálam jól bekonfigurált Windows Defender + Windows tűzfal + MBAM Premium + AdGuard Premium van.
Probléma pedig nincs -
blattida
nagyúr
válasz
Ebben vastagon benne van az ms is a win 10 frissítéseivel. Nálam a mostani ms patch megszűntette a gép hangját, mivel a külső dac driverét sikerült valahogy megakasztania, bár Ő mindenre azt mondta, hogy megy rendesen.
Nekem nem a comoval van tele a zöldségem, hanem a microsoft-al. A tízes win frissítései menetrendszerűen okoznak valamilyen gebaszt.Lil
Itt nem ők a ludasok. A comodo mélyen beépül a rendszerbe, az ms meg sűrűn változtat, amit csak utólag lehet lekövetni és a hibákat orvosolni. A comodo qa-ja sosem volt a legjobb, de az ms is sokat tesz hozzá az előre nem ismertetett patch-eivel... -
Krystal_s
addikt
válasz
Most, hogy ezt olvastam az AV topikban,
nem lehet, hogy most fordítva történt és a Win10 update cseszte el a rendszert? Állandóan újítanak és az biztos nem tetszik sok külső programnak pl a CIS-nek.
Nekem furcsa volt, amikor korábban kíváncsiságból Win7-et frissítettem Win10-re. Azon a rendszeren akkor CIS 8.x volt és a Win10 azonnal letiltotta arra hivatkozva, hogy elavult és telepítsem fel a legújabbat, egyáltalán nem engedte régebbi CIS használatát. LOL majd biztos az mondja meg nekem mit használjak... -
Krystal_s
addikt
válasz
Nahát, ahogy látom már nem csak én "hisztizek" a CIS miatt...
Pedig múltkor nekem is az egész rendszert újra kellett raknom a pár napos gépemen és még külső vinyón több ezer fájlba írt bele...(ami engem nagyon is zavart). Rengeteg időt elvett mire rájöttem, hogy a CIS okozta, aztán a sok tisztogatás stb és még nem is írtam le utána az újabb tiszta rendszeren mennyi bosszúságot okozott még a CIS 10, amit még korainak tartottam feltenni. Viszont kénytelen voltam, mivel abban javították ki, hogy ne írja át titokban az összes fájlt...
Nem tudom mi lesz, ha így folytatják, mert a többi termékben még ennyire sem bízom, mint a Comodoban. :\
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest