Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida
üzenetére
Persze tiszta sor nem is azért írtam mert nem tudtam azt a 10mpercet kivárni
csak furi volt..Mert szerintem tök jó ötlet ez az online telepítösdi..Ahogy néztem habár nem stopperoltam de úgy tünt mintha gyorsabban települt volna így az egész cucc mint amikor úgy kellett telepíteni, hogy telepítö futtat majd települ adatbázis lehúz ujraindít majd adatbázis frissít..annál tényleg sokkal gyorsabb..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak furi volt..Mert szerintem tök jó ötlet ez az online telepítösdi..Ahogy néztem habár nem stopperoltam de úgy tünt mintha gyorsabban települt volna így az egész cucc mint amikor úgy kellett telepíteni, hogy telepítö futtat majd települ adatbázis lehúz ujraindít majd adatbázis frissít..annál tényleg sokkal gyorsabb..