- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
Matthewus #1366 üzenetére
Jaaa??? Miért nem ezzel kezdted?
Szerintem ezzel az IPv6-tal még várj, bár gondolom Vistád van vagy W7-ed és ott van a protokoll a listában. Amíg nem tudod megfelelően szűrni, ilyen csomagokat Teredóval is kockázatos küldeni és fogadni és natív IPv6-tal is. Utóbbinak a tesztfutása van novembertől a T-Home-nál, tudomásom szerint, azaz igényelhetsz címet, de én személy szerint egyelőre nem fogok kérni, pedig náluk vagyok
. Ha tudsz várni egy kicsit, lefordítom, mit írt a biztonsági kockázatokról a Comodo a fórumban. Nem hosszú (csak az a leírás hosszú, hogy mit lehet tenni a Teredo alagutak ellen). Egyébként a magyarországi infrastruktúrát figyelembe véve én a Teredo kommunikációt valószínűsítem nálad, mert az az IPv4 csomagokba tuszmákolja az IPv6-ot, így nem vár el a hardverektől - például egy routertől - speciális, azaz teljes IPv6 képességeket. Én viszont csak azt tudom elmondani, amit olvastam erről az egészről, hátha más megcáfol. Mindenesetre még egy pár szó róla: a fórumban azt írta a Comodo egyik alakja, hogy sokat dolgozott ezen a területen és bár az operációs rendszerek fejlesztői szívesen erőltetnék a technika elterjesztését és készen állnak rá, az infrastruktúra alig(ha) tart lépést az elvárásokkal, így a változás, a fejlesztés nagyon lassú. Olvasd el ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest