- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
válasz
Matthewus #1366 üzenetére
Jaaa??? Miért nem ezzel kezdted?
Szerintem ezzel az IPv6-tal még várj, bár gondolom Vistád van vagy W7-ed és ott van a protokoll a listában. Amíg nem tudod megfelelően szűrni, ilyen csomagokat Teredóval is kockázatos küldeni és fogadni és natív IPv6-tal is. Utóbbinak a tesztfutása van novembertől a T-Home-nál, tudomásom szerint, azaz igényelhetsz címet, de én személy szerint egyelőre nem fogok kérni, pedig náluk vagyok
. Ha tudsz várni egy kicsit, lefordítom, mit írt a biztonsági kockázatokról a Comodo a fórumban. Nem hosszú (csak az a leírás hosszú, hogy mit lehet tenni a Teredo alagutak ellen). Egyébként a magyarországi infrastruktúrát figyelembe véve én a Teredo kommunikációt valószínűsítem nálad, mert az az IPv4 csomagokba tuszmákolja az IPv6-ot, így nem vár el a hardverektől - például egy routertől - speciális, azaz teljes IPv6 képességeket. Én viszont csak azt tudom elmondani, amit olvastam erről az egészről, hátha más megcáfol. Mindenesetre még egy pár szó róla: a fórumban azt írta a Comodo egyik alakja, hogy sokat dolgozott ezen a területen és bár az operációs rendszerek fejlesztői szívesen erőltetnék a technika elterjesztését és készen állnak rá, az infrastruktúra alig(ha) tart lépést az elvárásokkal, így a változás, a fejlesztés nagyon lassú. Olvasd el ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest