Új hozzászólás Aktív témák

• Lóri papagáj

csendes tag

válasz Matthewus #1366 üzenetére

Jaaa??? Miért nem ezzel kezdted? :) Szerintem ezzel az IPv6-tal még várj, bár gondolom Vistád van vagy W7-ed és ott van a protokoll a listában. Amíg nem tudod megfelelően szűrni, ilyen csomagokat Teredóval is kockázatos küldeni és fogadni és natív IPv6-tal is. Utóbbinak a tesztfutása van novembertől a T-Home-nál, tudomásom szerint, azaz igényelhetsz címet, de én személy szerint egyelőre nem fogok kérni, pedig náluk vagyok :). Ha tudsz várni egy kicsit, lefordítom, mit írt a biztonsági kockázatokról a Comodo a fórumban. Nem hosszú (csak az a leírás hosszú, hogy mit lehet tenni a Teredo alagutak ellen). Egyébként a magyarországi infrastruktúrát figyelembe véve én a Teredo kommunikációt valószínűsítem nálad, mert az az IPv4 csomagokba tuszmákolja az IPv6-ot, így nem vár el a hardverektől - például egy routertől - speciális, azaz teljes IPv6 képességeket. Én viszont csak azt tudom elmondani, amit olvastam erről az egészről, hátha más megcáfol. Mindenesetre még egy pár szó róla: a fórumban azt írta a Comodo egyik alakja, hogy sokat dolgozott ezen a területen és bár az operációs rendszerek fejlesztői szívesen erőltetnék a technika elterjesztését és készen állnak rá, az infrastruktúra alig(ha) tart lépést az elvárásokkal, így a változás, a fejlesztés nagyon lassú. Olvasd el ezt a hozzászólást!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés