Új hozzászólás Aktív témák

• Lóri papagáj

csendes tag

válasz Matthewus #1352 üzenetére

"Az normális, hogy a Comodo fórumán levő utorrent beállításokkal a tűzfal több száz behatolási kísérletet blokkol és forrás címnek a saját IP-met írja?" Nem biztos, de inkább azt nézd, hogy sárga háromszög vagy zöld pipa van-e alul és hogy marad-e, tehát a kliens készen áll-e a kapcsolatokra?
    Megpróbálhatod ezt a linket. A uTorrenthez a CIS-ben nem adtam meg globális tűzfalszabályt, hanem a fenti receptet és azt kizárólag a uTorrent kliensre alkalmaztam. A uTorrent figyelőportját (porttovábbítás) persze fix értékre kell állítanil - nem szabad bekapcsolva hagyni a "Minden indításnál új véletlenszerű port" opciót - és a CIS szabálykészlet leírásában is mindig ezt a fix portszám értéket kell beírni a piros [YOUR PORT] változók helyére. A szabálykészlet működött az 1.8.1-gyel is és most az utolsó 2.0 bétával is megy, tehát verzióra nem érzékeny. A CIS tűzfalának Rejtett Portok Varázslóját pedig beállítottam a három választási lehetőség közül a középsőre, hogy mindig szóljon, ha valami van. Gyakorlatilag uTorrent DHT-opcióitól, titkosítás-szigorításaitól vagy bármi satöbbitől függetlenül nekem remekül szuperál, a pipa hamar zöldre vált és általában úgy is marad.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés