Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen
üzenetére
De, érthetően fogalmaztál, én is erre gondoltam.
Most direkt megnéztem, mert hátha változtattak rajta, mióta észrevettem, hogy törölni kell használat után, de nem törli magától. Valószínűleg valami beállítás okozhatja. Én szinte teljesen alapon hagytam mindent a CIS-ben. Egyébként ritkán használom így a böngészőt, inkább a Sandboxie-val netezem. Nagyon zavar. hogy a "rendes" vágólapot nem látja, csak a saját virtuálisát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most direkt megnéztem, mert hátha változtattak rajta, mióta észrevettem, hogy törölni kell használat után, de nem törli magától. Valószínűleg valami beállítás okozhatja. Én szinte teljesen alapon hagytam mindent a CIS-ben. Egyébként ritkán használom így a böngészőt, inkább a Sandboxie-val netezem. Nagyon zavar. hogy a "rendes" vágólapot nem látja, csak a saját virtuálisát.