Új hozzászólás Aktív témák

• Spunkmeyer

csendes tag

Helló!

Amit én tudok, az a konzolos(X-box) játék. A teljes címe: Chronoicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Úgy kezdődik, hogy egy jeges bolygón bujkál, de közben mutatnak egy szörnyet, ami vadászik rá. Riddick bemegy a barlangba, a szörny utána, keresi össze vissza(hőlátással), de nem látja sehol. Felnéz, Riddick ott csüng a jégkunyhó tetején fejjel lefelé, ekkor elengedi magát és a pengéivel megöli a szörnyet. Asszem a filmben is valami hasonló rémlik. Legalábbis láttam egy hasonló jelenletet a bemutatóban. Azután visszaemlékszik egy női hanggal történt beszélgetése után (talán valami MI lehet, nem mutatják) Butcher Bayre. Itt kapcsolódsz be a játékba, amikoris egy űrhajón ülsz, ami fegyenceket szállít. Elkaptak és átadnak a börtönparancsnoknak (már itt is vannak humoros beszólások és jó hangulat), lényeg hogy a fejvadász nem kap Riddickért annyit mint szeretne...Nem akarom elmesélni az egész történetet, de a lényeg, hogy nem csak agyatlan FPS-es játék, hanem sok helyen kell használnod az IQ-t, mert könnyen restart lessz belőle. Még nem játszottam végig, de nagyon szép a grafikája.

Új hozzászólás Aktív témák