Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
#42308056 #157 üzenetére
Szia.
Látom nem nagyon pörög a topik.
1, nem nagyon lehet kapni, amit lehet, azt is drágán. Én azt javaslom, hogy angol, vagy német ebayről érdemes rendelni, valamilyen csomag továbbító céggel továbbutaztatva Magyarországra (nem nagyon jellemző, hogy Magyarországra postáznak az eladók, de előfordul), valamint a jofogáson lehet találni többet...
2, pontosan nem tudom, hogy mindegyiken minden fut, ami nekem van azon minden futott rendesen.
3, itt is minden ugyan úgy megy, átméretezhető, háttérben fut, több ablak, stb...
Nekem egy ideje chromebookom van, nem is szándékozom visszamenni windowsra (magán gép), cégesen windows van, szóval, ha valamit nem tudok megoldani chromebookon, akkor azt windowson megoldom (valószínű chromebookon is meg lehet oldani, de még nem jöttem rá, hogy hogyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SkyShowtime
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- ANNO 1800
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest