Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Köszönöm az ajánlást, de én preferálnám az erősebb hardvert, és a világító billentyűzetet. Illetve ARM architektúrájú processzorral sem szeretném esetlegesen korlátozni a lehetőségeimet.
Egy másik webshopban felleltem az Acer Chromebook 14 for work i5-tel és 8GB-tal szerelt változatát, de már sajnos épp kifutott, nem rendelhető. Így marad az előzőleg linkelt és elérhető i3-as és 4GB-os változat.
A bolttól ezt írták a billentyűzetről:
"nemzetközi billentyűzettel rendelkezik, ami annyit tesz, hogy a magyar karakterek mellett megtalálhatóak az angol és legfeljebb még egy harmadik közép-európai ország karakterei."
Nem tudom, hogy ez hogyan nézhet ki...Majd lehet, hogy írok a gépről beszámolót, ha meglesz.
-
Destr4ct
aktív tag
Inkább csak szabadidős felhasználásra szánnám. Internetezés, videónézés, multimédiafogyasztás.
A hardveres és szoftveres lehetőségekhez képest egyszerű játékok. Linuxos programok futtatása Termux-szal, vagy amivel és ahogyan sikerül.
Ha valami komoly dolgot kell csinálni, akkor arra ott van az i7-es asztali gépem. Ezt a laptopot aránylag ritkábban használnám, többnyire utazáskor. Ezért gondoltam, hogy jó lenne valami kisebb, könnyebb gép. De ebben az árkategóriában nem nagyon akad olyan, aminek fullHD IPS kijelzője is lenne + a világító billentyűzet is ritka.
Ez a kinézett gép egyébként: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- No Rest for the Wicked
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest